dimarts, de març 06, 2018

Resum de la darrera setmana de febrer. Jornada Portes Obertes

Aquesta setmana  ha esta curteta  però molt intensa. Aquí us deixò la nota de premsa i les imatges de les Primeres Jornades de Portes Obertes a FP.

". Èxit de la jornada de portes obertes a FP
Ahir es varen dur a terme les primeres jornades de portes obertes a l’institut de sóller. Una profitosa jornada on alumnes, families i empresaris han pogut passar una estona plegats
Organitzades pels departaments de formació professional i formació professional bàsica de l’institut i amb el suport de la Direcció General de Formació Professional, les jornades han començat a mig matí amb una sèrie de visites guiades a les aules/tallers on els alumnes mostraven el dia a dia de la feina al centre.
Seguidament s’ha duit a terme una interessant tertúlia que ha comptat amb la presència del Sr Lluc Mas Pocoví (Cap del Departament de Formació Professional de la Conselleria d'Educació), Miquel Gual (Cooperativa agrícola Sant Bartomeu), Tolo Oliver (inmobiliaria Tolo Oliver), Guillem Méndez (Xef Restaurant El Olivo), Kiko Martorell (Xef i propietari del restaurant Can Boqueta) i Aleix Viada (Xef Restaurant Randemar). A més a la tertúlia tambe s’ha comptat amb tres alumnes de les diferents especialitats que s’hi poden cursar al centre. El tema a debatre era: “Que espera l’empresa de l’alumne i que esperes tu de l’empresa”.
Les activitats han acabat amb un refrigeri conjunt elaborat pel departament d’hoteleria, on prop del centenar d’assistents a la xerrada han pogut seguir debatent temes durant una bona estona més.
Sens dubte un matí molt profitós."

VIDEOS:
https://www.facebook.com/juanantonio.fernandez.906/videos/10208798572916283/?t=0
https://www.facebook.com/juanantonio.fernandez.906/videos/10208798484434071/?t=0