dilluns, de novembre 27, 2017

SHOW DE CUINA (2 desembre) I PRESENTACIÓ LLiBRE ( 14 desembre)


El títol del post d’avui també ho serà del llibre que el proper dissabte 14 de desembre en Toni Quetgles i un servidor, tindrem el gust de presentar-vos en el Museu de Sóller (Carrer de Sa Mar) . Seguint un poc el fil del llibre de l’any passat sobre les fàbriques de xocolata; enguany en volgut seguir rescatant part de la història industrial i gastronòmica del nostre poble. 
Un viatge al món de la carnissera, la matança i la fabricació d’embotits a través d’imatges i etiquetes i com no de la veu  i vivències dels qui han treballat, o hi treballen, dia a dia en aquesta industria alimentària . Un recull històric del que ha esat aquest mon a la nostra Vall, entrevistes, anècdotes i receptes antigues i noves confomen aquest nom volum que esperam un agradi.
Volem donar les gràcies a tota la gent que ens ha ajudat a rescatar  documents , imatges o records;  als patrocinadors que han cregut en el projecte i com  no a tots vosaltres que com a lectors ens feis un suport inestimable; a més ben segur que més d’un es sentirà identificat amb les vivències relatades , i en més d’un cas segur que heu estat part important de la història .
Donar també les gràcies a Benet Vicenç ( Restaurant Ben d’Avall) que en ha fet un proleg , al qual esperam que la resta de llibre hi estigui a l’alçada.

I com que nosaltres som molt de la festa , avui mateix ( dia 2 de desembre) , us proposo un show cooking a les 17:30 h al centre Capvespre ( cooperativa Sant Bartomeu) , on us presentaré algunes receptes amb embotits de Sóller i passarem una estona junts parlant de cuina.  Agraïm el suport d’ Embutidos La Luna i Can Matarino  en el suport del llibre i totes les activitats de presentació.
 


1 comentari:

Ramon Contreras ha dit...

bon dia,
estaria interesant en es llibre, desafortunadament no puc anar a sa presentació, on el podría trobar a Palma?

Resum visual setmana del 12 al 16 de març

Aquesta setmana és una mica especial ja que el grup de segon comença les pràctiques en empresa. Hem cel.lebrat aquest nou mòdul que comença ...