Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2016

Resum setmana del 2 al 4 de març

Imatge
Setmana curteta aquesta, però no per això menys interessant.

Cuina hindú fent Arròs Biryani i Pakora de verdures i visita a l'hotel Jumeirah.















Història de sa Mostra de Cuina Mallorquina (9ª part) 1996

Imatge
La XII Mostra de Cuina Mallorquina es va dur a terme entre el 17 i el 26 d'abril de 1996. Va esser  el primer pic que la mostra no es du a terme durant el mes de maig .

El recinte d'Ifebal va acollir durant 9 dies degustacions d'alguns dels  millors restaurants de l'illa. Un esdeveniment que any rera any s'havia consolidad en el calendari gastronòmic Malloquí.

La Mostra va acollir per segona vegada un restaurant Solleric , després del pas de Es Canyís , va ser Sa Cova qui va agafar el relleu.


També, en aquesta edicó, es va comptar amb la participació per primera vegada amb la escola d'hoteleria de la UIB , que juntament amb el Juníper Serra  va fer que fossin dues ses escoles participants en  l'edició del 96.



 A més , en  aquella ocasió,  hi varen participar :

Restaurant Can Penasso ( Bunyola) Llengua amb tàperes


Restaurant Can Toni ( Campos) Llomillo d'ànec marinat
Restaurant L'Arcada ( Palma) Filets de llengua amb salsa d'ametlles
Restaurant …

Història de sa Mostra de Cuina Mallorquina (8ª part) 1993 , 1994 i 1995

Imatge
1993



1993, una nova edició de sa Mostra arribà l'any 1993. En ella trobam una bona representació de la gastronomia de l'illa :

Restaurant Sibarita ( Palma)  Canelons de peix amb crema d'espinacs
Restaurant El Jardín ( Palma)  Pulpitón de porc farcit de tòfones amb salsa de nispros
Restaurant Bodega Binissalem amb un Estofat de ratolí de vedella.
Restaurant Mesón Tio Pepe ( Marratxí) Delícies de porcelleta amb salsa de gírgoles
Restaurant S'Era de Pula ( Son Servera) Patata de sa Pobla farcida de gambes
Restaurant Can Mateu ( Algaida) Cuixa de xot farcida a la Mallorquina
Restaurant Ca'n Puceta ( Sineu) Frit de Matances
Restaurant  Marina ( sa Pobla) Frit Mallorquí
Restaurant  Ópera ( Palma) Llom amb Col
Restaurant Ca'n Pep Noguera ( Porto Cristo) Greixonera de sípia
Restaurant Ses Canyes ( Algaida) Fideus amb Conill
Restaurant  Miramar ( Andraitx) Carabassons farcits de Bacallà
Restaurant  Sa Roqueta ( Palma) Fideus secs Mariners
Restaurant  Ca'n Quirante (…

Història de sa Mostra de Cuina Mallorquina (7ª part) 1992

Imatge
Any 92 octava Mostra de Cuina Mallorquina
La mostra poc a poc a ve fent gran , i l'any de la Expo de Sevilla o de les Olimpíades de Barcelona, la Mostra torna a esser important per a mi.
Aquell any fou la segona vegada que hi vaig participar com a alumne del Juníper Serra. Aquell curs fèiem 5 é de FP i els nostres professors eren José Poyatos  Toni Pinya i Juan Miquel Marroig.
En aquella edició l'institut Juníper Serra de Palma va presentar un cabrit rostit amb salsa d'ametlles i pebres secs, boníssim!




Quins cuiners , cuineres i cambrers i cambreres  més polits !
Que jo recordi...
Tolo Hernández , Juan Más, Biel Cerdà, Magdalena, Quico Alabat, Rafa Genovard, Sebastiana Puigserver, Isabel Romero, Maria José Bujalance, Joaquin Valle, Andreu, Marcos, Pablo...perdonau la resta que ja l'edat no me perdona.......
A més de comptar amb el Juníper Serra, en aquella motsra poguerem degustar plats del Mesón Los Patos ( Sopes de matances) , Restaurant Miramar ( fideus a la marin…