dimecres, d’octubre 12, 2016

Balears fa ciència temporada 16 / 17.

Comença la nova temporada de cuina a IB3 ràdio. Enguany cada segon disssabte de mes ens trobarem a les ones herzianes a partir de les 13:00




26 d'agost . GELATS I SORBETS


Balears fa Ciència 
Balears fa Ciència 11h
Capítol: 2017082611040126 08 2017


http://ib3tv.com/carta?id=247a49d2-97f0-4153-8c48-20040ca64494&type=RADIO
 


Voleu veure com és l'escaleta del programa?




 

 _________________________________________________________________


12 d'agost.

Programa
Balears fa Ciència
Balears fa Ciència 11h

Capítol: 20170812110401
 12 08 2017 



LA QUIMICA DEL SABORS
Es diu que els éssers humans som capaços de reconèixer cinc sabors diferents: amarg, salat, àcid o agre, dolç i umami. Aquest últim gust, el més difícil de descriure, i és tot un desconegut per a moltes persones. Per això avui xerrarem dels sabors i també descobrirem també  què és l’umami, el cinquè sabor.




___________________________________________________________________________



8 de JULIOL 
SIFONS i RONNERS







Oli de palma, panades i llibres

Balears fa Ciència 
Balears fa Ciència 13h
Capítol: 20170408130401
[ 8 ] 08 04 2017 





Programa 11 de març 

Cuina Molecular

Balears fa Ciència [+ capítols]
Balears fa Ciència 13h
Capítol: 20170311130401
[ 32 ] 11 03 2017








Programa 11 de Febrer.


http://ib3alacarta.com/carta?id=54de4cf0-8b7c-4503-9206-a7dcf903d002&type=RADIO

Pangasius hypophthalmus













PROGRAMA 14 de gener
Xocolata i visita alumnes







Programa 10 de desembre 2016

Olors i sabors a la cuina


http://ib3alacarta.com/carta?id=4737c20e-cf5b-492d-928b-01bba22cfe33






Programa 12 novembre de  2016

Avui parlant de sucre

http://ib3alacarta.com/carta?id=ca84a760-d338-44f2-be64-4c6affa985b8

(fragment)


Presentació 

 
Programa dia 8 oct 2016