divendres, de gener 02, 2015

Balears fa ciència a IB3 Radio amb Enric Culat. Secció bons aliments.

Aquí us deixo els enllaços als programes d'IB3Radio Balears fa ciència . ( per ordre invers d'emisió)


Programa 11 d'abril.........................................Cuina italiana

http://ib3tv.com/carta?id=53d37d70-412b-4859-9749-3deb70edeed0&type=RADIO


 
________________________________

Programa 14 de març


Va de coques

Si hi ha un dolç característic de sa nostra terra són sens dubte són ses coques. I és que d’aquestes en tenim un bon grapat de tipus; per no parlar-ne ja de receptes, que en tenim tantes com cuiners i cuineres que les fan.

Coques de patata, gató, quartos, coca “danone”, coca “canari”, coques de torró, coques amb saïm, coques sense saïm, coca Minutera, coca d’Artà, coques de Valdemossa, coques de Nadal, coques de tallades, coques amb raïssons , coca de quarto, coques pageses,  coques de can Villalonga, de can Joan de s’Aigo, coques de ca n’Àngela de Binissalem, coques primes, coques gruixades ...i així fins a un extens mostruari de centenars de receptes d’aquesta elaboració. I  això que en aquest recull deixam de banda les coques salades, per que si que llavors si que ens enfilaríem ben amunt. I és que una cosa si han de tenir les nostres illes és riquesa humana, riquesa de paratges i , com no, riquesa gastronòmica que jo crec que no bastaria una vida per a degustar-ho tot.
 



 ______________________________________________________________________________

Programa
28 de febrer de 2015


  
Demà ( dissabte 28), amb  el departament d.hoteleria de l.IES Guillem Colom Casasnovas,  participam com a tertulians a Balears fa Ciència. Serà a les 11:30 a l.envelat d.IB3 Radio amb Raúl Linares Pinzón i Sara Bergas Bautista. Al passeig Sagrera de Palma ( zona Sa Llonja). Serà molt divertit parlant de formació i gastronomia.



En aquest programa especal participaren dos alumnes de l'IES Guillem Colom Casasnovas. Raul Linares i Sara bergas.

Per que fa a sa recepta parlarem  de fer cremadillos, una recepta d,un dolç tradicional http://www.cuinant.com/cremadillos.htm

També parlàrem de cuina de les illes i de la formació dels alumnes.




10 aniversari iB3 Radio
_____________________________________________________________________________

Programa 14 de febrer. Sant valentí i parlant de cuina afrodisiaca

http://ib3tv.com/carta?id=56048138-c6a1-4ef8-9a65-1115fe65e2e1    




   

Programa 31 de gener, parlant de pa.

http://ib3tv.com/carta?id=17911356-72d5-4c85-a5d0-619292457fcc


Programa 17 de gener.

 Espinagades i Sant Antoni
http://ib3tv.com/carta?id=4bbd6db8-3a54-4241-b58f-003e656e5590    





Programa 3 de gener. Vins i cava
http://ib3tv.com/carta?id=a780dfa7-9789-4e23-ad8f-1e5f206580a8       


Llibres recomants en el programa







Programa 13 de desembreAliments per a Gourmets






Programa 15 de novembre

BOLETS, EL REGAL DEL BOSC.






Programa 1 de novembre Cuina amb castanyes


 27 de setembre parlant de la Llampuga i de productes de tardor.Cuina de tardor.





















Programes Fira i Firó de Sóller.