diumenge, de maig 18, 2014

Fotos semana ( curteta) del 14 al 16 de maig.

Aquesta setmana que avui acabam hem fet coques de verdura, pastissets de fruita i crema i galletetes . Però el més interessant ha estat la visita i xerrada a càrreg de Mestre Toni Pinya, que com a l'anterior vegada ens ha ensisat a tots i sobre tot ens ha ampliat un poc més la visió de la cuina actual i de futur.





També hem tingut una petició per a fer una coca de verdura sense gluten  i després de fer algunes proves , he triat la farina de mill (Panicum miliaceum) ( mijo-cast) .

Les proporcions usades han estat:

17 grams d'oli d'oliva
17 grams d'aigua
17 grams de suc de taronja
Sal
80 grams de farina de mill integral.
5 grams de llevat de pa.







dilluns, de maig 12, 2014

Recull fotogràfic setmana del 19 al 23 de febrer.

Una imatge val mes que mil paraules ... en aquests cas 46 imatges ...