diumenge, de març 23, 2014

Reflexions sobre decoració de plats.

Algunes vegades, cada curs,  hem parlat de com decorar plats, de com aplicar  tècniques,analitzar la teoria del color, els materials , els recipients etc.   Tot canalitzat a donar el "toc final" a les nostres elaboracions gastronòmiques.

Està clar que la decoració depèn en gran mesura del gust de cada cuiner/a i com es sol dir dins la cultura tradicional " sobre gustos no hi res escrit"...els cert és, però, que sa millor forma d'apendre com decorar els plats és mirar lo que fan els altres, agafar idees, modificar-les segons les teves intencions , mirar a quí va destinat el plat, la temporada, els productes que tenim ...i llavors deixar volar la teva imaginació, posar-hi ganes i estimar lo que facis.

Aquí us deixo un seguit de plats que hem anat analitzant i de que cada alumne donà el seu parer  i axí anar ampliant  "el magatzen d'idees"  per a desenvolupar les pròpies.

Salut i bon profit.

FERRAN ADRIA.





JUAN MARI ARZAK










MARTIN BERASATEGUI




CUINA CLÀSSICA










CUINA D'AUTOR









LA IMPORTÀNCIA DELS RECIPIENTS ON PRESENTAM ELS NOSTRES ÀPATS














PEDRO SUBIJANA







QUE NO PRESENTAR MAI ( SEGON EL MEU CRITERI)
















I VOSALTRES QUE N'OPINAU?....QUIN ES EL PLAT MÉS GUAPO QUE HEU VIST MAI?....I EL MES FEO?....AU IDÒ! JA TENIU TEMA  PER PARLAR UNA ESTONA DE GASTRONOMIA.

SALUT I BON PROFIT!

 
 


Programes Fira i Firó de Sóller.