dilluns, de febrer 03, 2014

Resum dels darrers dies de Gener.

Cada setmana és un pas cap envant cap al futur dels alumnes. Així que fer el resum de la mateixa és com deixar constància del que hem caminat....no sense molt d' esforç...però crec que val la pena.

Aquesta setmana els caps de cuina han estat n'Ivan i en Marc que han coordinat un bon menú.

Pop a la gallega
Degustació de cremes de verdures
Lluç en salsa verda
Rellom de porc amb pomes
Escuma de xocolata blanca i negra amb gelat de brandy i fruits vermells i peres en almívar de gerdons.
- Cafeteria de tapes-
Quiche Lorraine / Quiche de pastanagues.
Pop a la gallega
Aletes de pollastre rostides amb mel.
Pinxo d'ensaladilla Russa.
Pinxo de morcilla i pebres de Padrón.
Callos a la madrilenya.
Pa d'all.

























Programes Fira i Firó de Sóller.