Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2013

Caragols qui en vol comprar

"Ara va de bo i de bo va”-Diu la cançó.. Ara fa uns anys, la popularrevista “Pronto”, segurament una de les més llegides de l’Estat espanyol, sempre preocupada peltema gastronòmic, va decidir formar un receptari de fitxes d’obsequi als lectors i va fer un llarguíssim itinerari pels restaurants de tot el país i on no hi mancà, com és natural, el referent balear.

 Un dels llocs que visitaren a Mallorca estant fou el Restaurant Can Pedro de Valldemossa i allà,
com s’esdevenia amb tots els establiments visitats, facilitaren als periodistes una recepta recomanable i pròpia. Aquesta era “Caragols a l’estil de Sóller” i deia que per a preparar-los, en
qualsevol indret d’Espanya, s’havia de menester un quilo i mig de caragols, dues cebes, un pebre
picant, dues morcilles de ceba (cosa rara), dues tomàtigues madures, dos-cents grams de xulla, cinquanta grams de sobrassada, cent cinquanta de butifarra negra, tres grans d’all, dos ossos secs de pernil, dues llesques de pa fregit, un manadet …

La xocolata a Sóller

Aquí us presento un altre recull d'articles publicats en el Sóller, aquest cop feim un interessant repás a la història de la xocolata i la nostra vall.

El document está en PDF, peró si algú el vol imprimir amb qualitat aquí us deixo un enllaç amb PEECHO. Jo ho he imprimit i sa veritat és que queda molt be.





Print

Articles parlem de cuina 2012

He preparat aquesta recopilació amb tots els articles publicats en el Sóller en el darrer any:

Let's Cook!

Imatge
El darrer Saló del manga , del que ja us n'he parlat, també va servir com a presentació d'un altre manga amb certa  orientació gastronòmica, es tracte de l'album LET'S COOK, creat per un grup d'autors espanyols  i editat per Letra Blanka

http://www.tv3.cat/videos/4319471/Manga-i-gastronomia-suneixen

E l treball inclou les següents histories:

 “Cocina al pasado “ y “Rock Inferno Pub" 
 “Cómo cocinar un cerdo”
“La trucha arcoiris”

El autors signants són: Black Velvet , Senseidani, Blue Lotus, Eduard Balust, Kudo

Sens dubte una altre curiositat mes del Món literari gastronòmico-manga que aquest dies estem descobrint.

http://vimeo.com/51485817

Un poc més de cuina Japonesa . Restaurant Mibu

Imatge