diumenge, d’octubre 27, 2013

Sa meva primera tarta de noces.

Dissabte es va casas sa meva germana Xisca i hem vaig estrenar en el tema de tartes de noces. Una tarta de bescuit amb escuma de xocolata blanca i negra amb baileys i salsa de fruites vermelles. Tot un repte, que sigui dit de pas, hem va llevar alguns dies la son.

Agrair al Forn de l´Horta que ens deixessin la bicicleta per a la tarta. També agraïr a na Lluïsa, N'Antònia i na Rosa la col.aboració en l'esdeveniment.


Aquí us deixo un resum visual del com ha anat l'elaboració de la tarta pas a pas fins als servei.

Fent les planxes de bescuit.


Fent floretes de fondant.



Bescuits i més bescuits.....
Fent l'escuma negra


Fent l'escuma blanca.
 

Anam alternant capes.

Després cobrir de fondant i decorar amb les floretes





Les tartes grosses les tallarem per a falicitar el servei ( 130 racions)



La tarta colcant en bicicleta pera pendre messures per a la decoració.

Ultimant els detalls per al passe, la meva filla va fer una feinada fent floretes i fulles verdes.





El nuvis......

Algunes proves prèvies a l'emplatat, al final optarem per a fer una salsa de fruites vermelles de base.



Així va quedar al final després de 2 dies de feina de Sol a Sol.














 


Programes Fira i Firó de Sóller.