diumenge, de maig 20, 2012

Microgastronomia (II)

Gastrotast, microgastronomia  als Jardins d’Alfàbia.

El passat dimarts es va dur a terme la presentació de les noves propostes gastronòmiques i teatrals que es duran a terme als Jardins d’alfàbia : Micro teatre per romanticisme i Gastrotast, micro gastronomia.
En mig d’un paratge immillorable , i amb un temps que convidava a l’oci;  Juan Porcel (el somni produccions) , per la part teatral i Victor Calvo per la gastronòmica ens varen anar desgranant les propostes de les properes setmanes.





 Roda de premsa


Micro Teatre

Per ordre de calendari , Micro teatre per romanticisme que serà la primera proposta  que podrem veure aparti del 18 de maig , és la 5 edició d’aquestes “ tapes teatrals” , una proposta que ja ha tingut molt bona acollida entre els públic illenc.
Aquesta edició es caracteritza per presentar 6 obres musico teatrals més un monòleg de l’actriu Vivian Caoba.  Tot barrejat amb una mica de bar on degustar unes tapes que prepararà el Catering d’en Victor Calvo
Cal a dir que l’acte de dimarts  també va servir per a presentar el segon volum de Miniatures Teatrals, un recull de 12 obres de teatre , que s’han pogut veure en anterior edicions de Microteatre.
El colofó a la  presentació del microteatre vingué de la ma dels ballarins Carlos Miró i Carmen Verger que ens varen Dansar la història de Catalina i Biel amb la música de Marina Rossell. Una barreja d’amor i drama adobat amb dansa contemporània.




Fragments de Catalina i Biel . Dança contenporànea de la ma de Carlos Miró i carmen Verger.
Música de Marina Rossell. 


 
 Actrius, actors i organització de Micro Teatre per Romanticisme.

Micro Gastronomia.

Victor Calvo ens presentà Gastrotast, un conjunt de micro gastronomia  que de la ma de 7 cuiners  ens elaboraran  petits plats en 15 minuts.  Els cuiners que oferiran el seu bon saber són: Lluís Cardell, (grissinis d’olives negres); Biel Perellò ( Caramels cruixents de sobrassada i mel);  Sebastià Esteva ( Cervessa ale d’alta fermentació) ; Xisco Jordà ( Sushi); Pedro Riera (Menjar blanc i gelea de taronja de Sóller); Javier Soriano ( Tapa Integral d’hamburguesa de salmó, quinoa i espinacs tendres) i  Toni Pinya ( Saltat de Jonquillo de bosc amb galleta Quely).
Preciosament aquest darrer ens va oferir el seu “show Cookking” ...o cuina al viu , davant els mitjans de comunicació que hi érem presents, demostrant amb escreix un cop més, que el títol de “mestre cuiner”  cull una nova dimensió amb ell.



 La cuina al viu de Mestre Toni Pinya



Xisco Jordà ( Adalt dreta) , Javier Soriano ( Abaix dret i de negre)  i Toni Pinya ( adalt esquerra i de negre) . Alguns dels cuiners de Gastrotast.


Victor Calvo "alma mater" de l'acte gastronòmic.
Gastrotast arribarà dies 28 de juny , 29 de juny i  30 de juny , 5 de juliol, 6 i 7 de juliol , que com l’oferta del Teatre per Romanticisme , serà  a les 21:00 hores  i per una mòdica entrada de 3€.
Cal a dir que les entrades anticipades es podran adquirir a al Port de Sóller a partir de l’11 de juny a Motos Pepllu Rent. El dijous dia 28 de juny i 5 de juliol pels sollerics i bunyolins hi haurà un preu especial.
Però tot això no seria possible sense la col·laboració de Quely, Cooperativa Agrícola de Sóller, Herbes Túnel,  Sushi Club, Túnel de Sóller, Gelats fet a Sóller, Cafès Marabans, D.O. Oli de Mallorca, Jardins d’Alfàbia, I.G.P Sobrassada de Mallorca, Forn de Ca na Teresa, Ajuntament de Bunyola, Cola Cola, Tot per al Vi, Celler Tianna negre .  Tot el muntatge corre baix l’organització de Victor Calvo Banqueting:
www.victorcalvo.com o en Facebook Victor Calvo Gastrotast






 Part del còctail Quely.



Aquí us deixo els programes d'ambdues activitats.