Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: desembre, 2005

Bacallà amb panses

Bacallà amb panses (I).
--------------------------------------------------------------------------------
Ingredients per a 4 persones.

4 lloms de bacallà dessalats i desespinats.
Sal, oli d'oliva i llimona.
3 cebes tallades mitja juliana.
200 grs de panses de raïm.
Farina.
Vi blanc
Julivert picat.

Elaboració.

Enfarinar el peix, que haurem regat amb llimona, i marcar-lo dins una casserola de test amb oli calent. Dins la mateixa olla ofegar la ceba fins que quedi ben tendra. Afegir-hi el peix les panses, dos tassons de vi blanc i el julivert i ho deixarem coure 5 minuts. Tapar d'aigua rectificar de sal i deixar coure fins que el peix estigui llest.


--------------------------------------------------------------------------------

Bacallà amb panses(II).

Recepta de Virgínia Forteza Prats.

- El bacallà es posa en remull 2 dies, i es va canviant l'aigua vàries vegades.

- El vespre anterior es treu el bacallà de l'aigua s’escorre bé i es deixa degotar sobre un pedaç de fil.

- Aixugau bé el…

Cocarrois de Verdures i altres cocarrois

Cocarrois de verdures i altres receptes de cocarrois


--------------------------------------------------------------------------------


Ingredients per a la massa.

200 gr d’aigua
100 gr de saïm
1 ou
100 gr d’oli
El suc de dues taronges.
1 Kg. de farina.

Ingredients per al farciment.

Bledes.
Espinacs
Panses i pinyons.
Colflori.
Sal i pebre bo negre.
Pebre bo dolç
Oli d’oliva
Xíxols

Elaboració.

Realitzau una massa homogènia amb tots els ingredients. Deixau-la reposar uns 30 min. Llavors l’estirau i tallau un cercles de 10 cm de diàmetre aprox.
Netetjau de forma habitual tota la verdura i l’heu de trossejar a bocins regulars. Dins un bol assaonau tots la verdura amb les espècies i l’oli. Afegiu-hi també les panses, els pinyons i els xíxols.
Ompliu la meitat dels cercles de pasta i tapau-los amb l’altra meitat. Pessigau be els costats, per evitar que els farciment en surti i enfornau-los a uns 180ºC uns 30 minuts (amb el forn ja calent i sempre en funció del tamany de les peces).

COCARROIS ( 2ona recepta)



Ingred…